Hartverwarmend initiatief


De firma Buysse & Partners nam vorig jaar in groep deel aan onze individuele triatlon. Het bedrijf koppelde een goed doel aan hun sportieve prestatie.

De opbrengst van de milde giften wordt geïnvesteerd in Ecuador. Het voorziet 47 landbouwfamilies in de buurt van Guayaquil van water. Door het gebrek aan water was er tot deze zomer in het gebied een kindersterfte van meer dan 1 op 2! Door een gift van Frank Buysse en zijn familie werd in augustus 2016 voorzien in een eerste wateraansluiting. Met de giften van de triatlon kan men voorzien in wateropslag zodat ook op momenten dat er geen toegang is tot water verder aan landbouw kan gedaan worden. Het volledige relaas met fotomateriaal vinden jullie online:

http://www.buysse-partners.com/how-a-7-kilometer-mini-cana…/

Van harte proficiat met dit hartverwarmend initiatief!

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *