Start-to-tri 2018


Altijd al de ambitie gekoesterd om eens deel te nemen aan een echte triatlon? Mits een correcte voorbereiding is de kwart triatlon zeker een haalbare kaart. Na een begeleid trainingsprogramma van 13 weken sta je aan de start van onze Watermolentriatlon.

Het trainingsprogramma is bedoeld om jou de nodige inzichten mee te geven om de voorbereidende training op een verantwoorde en gestructureerde manier aan te pakken. Naast de sportspecifieke trainingstechnieken zullen we ook aandacht geven aan het wedstrijdverloop. Wat heb ik allemaal nodig? Hoe zet ik mijn materiaal best klaar in de wisselzones? Hoe kan ik best mijn wissels voorbereiden en uitvoeren? Hoe deel ik mijn wedstrijd best in?

Twee ervaren trainers, waaronder één professioneel triatleet, zullen jou onder hun vleugels nemen en overspoelen met kennis over deze schitterende sport.

Veel dank aan MOTUS revalidatie & coaching en aan triatlonclub 3MD voor deze mooie samenwerking.

UPDATE: de inschrijvingen zijn afgesloten, 15 atleten bereiden zich voor op de Watermolentriatlon. Veel succes!