Watermolentriatlon uitgesteld naar 2021


We zien ons met pijn in het hart genoodzaakt om de 36e Watermolentriatlon te verschuiven naar het weekend van 12 en 13 juni 2021.

Om de risico’s op de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, willen wij als organisator mee onze verantwoordelijkheid nemen. De gezondheid van onze atleten, vrijwilligers en bezoekers blijft onze allerhoogste prioriteit.

De ingeschreven deelnemers krijgen hun inschrijvingsgeld (incl. daglicentie, excl. administratiekost) terug. Triatlon Vlaanderen zorgt voor de coördinatie, de terugstorting gebeurt automatisch op basis van het rekeningnummer van waaruit de betaling werd uitgevoerd. Voor verdere vragen hieromtrent kan je contact opnemen via info@triatlon.vlaanderen.

We nemen individueel contact op met al onze commerciële en logistieke partners. We hopen in de toekomst te kunnen blijven rekenen op jullie ondersteuning om de Watermolentriatlon te organiseren.

We zorgen voor een digitale editie van de Watermolentriatlon in het geplande weekend van 13 en 14 juni 2020: registreer minstens twee van de onderdelen via een sportapp en bezorg ons deze gegevens samen met foto- en/of beeldmateriaal. We verwerken alle inzendingen tot een leuk geheel. De details van dit initiatief publiceren we binnenkort.

Het enthousiasme voor de wondermooie triatlonsport en ons grote hart voor basisschool Sint-Pieter blijft natuurlijk intact, geen enkel virus kan daar iets aan veranderen. Jullie mogen erop rekenen dat we er in 2021 terug staan om jullie te verwelkomen op onze triatlon.

Blijf verder sporten, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!