Bereikbaarheid


U KOMT VAN RICHTING BRUSSEL

Van Brussel rijdt u naar Asse.
In Asse volgt U de Dendermondse steenweg, tot in Lebbeke. Daar neemt U de N41 Rijksweg, die volgt U tot over de Scheldebrug en dan de 5de lichten linksaf. U rijdt rechtdoor. Wanneer de weg zich splitst, houdt U rechts (Meulenbroekstraat). U komt voorbij het postgebouw en het politiekantoor. Aan het eind van deze dubbele tweevaksbaan is er gelegenheid tot parkeren. (kaaimuur/Kaaiplein)

U KOMT VAN RICHTING ANTWERPEN of GENT

Op de E17 neemt U afrit 14 : Dendermonde – Hamme.
Als U over de Durmebrug bent, rijdt U aan de 1ste lichten rechtsaf. U rijdt rechtdoor. Wanneer de weg zich splitst, houdt U rechts (Meulenbroekstraat). U komt voorbij het postgebouw en het politiekantoor. Aan het eind van deze dubbele tweevaksbaan is er gelegenheid tot parkeren. (kaaimuur/Kaaiplein)

U KOMT VAN RICHTING AALST

Van Aalst rijdt U naar Lebbeke. Daar neemt U de N41 Rijksweg; die volgt U tot over de Scheldebrug en dan aan de 5de lichten linksaf. U rijdt rechtdoor. Wanneer de weg zich splitst, houdt U rechts (Meulenbroekstraat). U komt voorbij het postgebouw en het politiekantoor. Aan het eind van deze dubbele tweevaksbaan is er gelegenheid tot parkeren. (kaaimuur/Kaaiplein)