Over ons


We organiseren de Watermolentriatlon voor de 36e (!) keer. Helaas zijn we genoodzaakt om onze editie van 2020 uitstellen naar 2021.

Onze triatlon kan elk jaar rekenen op de deelname van sterke atleten die er een spetterende wedstrijd van maken. Toch richten we ons evenzeer op de beginnende triatleet die graag kennismaakt met deze sport. We zijn trots op deze diversiteit en willen zo een rol spelen in het promoten van de schitterende triatlonsport.

Het organiserend comité is gegroeid vanuit de basisschool in de Slangstraat in Hamme, tegenwoordig gekend als KOHa Sint-Pieter. De binding met de school is nog steeds aanwezig. We gebruiken de schoolterreinen voor wisselzone 2 en de aankomst. De gemaakte winst gaat ook integraal naar de projecten van de school. In 2016 werd het nieuwe toiletgebouw geopend dat werd gerealiseerd met financiële steun van het team van de Watermolentriatlon. De organisatie zorgde tevens voor nieuwe fietsenstallingen in 2017.

     

Wil je graag meewerken aan dit mooie initiatief? Krijg je graag meer info over onze werking? Wil je ons op gelijk welke manier steunen?
Neem dan zeker contact op met Paul Bogaert – bogaert.paul@gmail.com.